Wolf: Ze Sněmovny neodejdu, ať odejde Paroubek

24.06.2008 13:28

...

...

...

Rath: nechali se vyvézt jako pytle 

Paroubka se zastal místopředseda poslanců ČSSD David Rath. „To snad nestojí ani za odpověď. Myslím, že to už není ani zajímavé, ani zábavné. Je to tristní ukázka naprostého rozkladu politické kultury,“ reagoval na Wolfovo odmítnutí vzdát se mandátu.
O přeběhlících uvedl, že se nechali „vyvézt“ stranou do Sněmovny, aby z ní pak odešli. „Nepřispěli k ničemu, vezli se jako pasažéři, jako pytle mouky v náklaďáku, který řídili krajští lídři, a hlavně Paroubek,“ dodal Rath.
Odmítá také poslancovu kritiku nedostatečné vnitrostranické demokracie. „Těžko někoho přesvědčí, že Wolf bojoval za větší demokracii v ČSSD. Maximálně bobříkem mlčení,“ prohlásil Rath. V médiích nyní kolují jména poslanců, kteří prý mají zaječí úmysly.

Nesmysl, říkají další „podezřelí“

„Co vám mám na to říct, je to hloupost. Nevím, kdo si to vymyslel, ale v životě mě nic takového nenapadlo,“ řekla Právu Hana Šedivá. „To je naprosto nesmyslná spekulace,“ reagoval Karel Šplíchal. „Vylučuji to, je to naprostý nesmysl. Jsem loajální člen ČSSD, jsem loajální s jejím programem a nevidím důvod, proč bych měla podporovat něco jiného,“ sdělila Právu i Anna Čurdová.

Zdroj: Právo
Datum vydání: 24.6.2008
Rubrika / pořad: Titulní strana

asistentka Hana Sellnerová-Maxová Regionální kancelář nám. Míru 8 27601 Mělník

Parlament České Republiky, Poslanecká sněmovna Sněmovní 1 118 26 Praha 1
Regionální kancelář: 315628869

Sněmovní kancelář: 257172190

Asistentka: 728253826